27. 01. 2014

Серце колить, коли я згадаю,
Що робиться в нашій країні.
Хіба то міліція, що
Бьє та вбивае людей?
Хіба ми скоти якісь,
Чи може злочинці?
За що?
За що бідні жінки повинні лишатись дітей?
За що діти повинні бачити цю "революцію"?
Це безжалістне поле подій?
Я не хочу такої майбутньої долі.
Не хочу смертей.
Мені лиш 15, але розумію,
Що це все занадто...
Все починалося з того,
Що люди вийшли на площу,
А закінчується все це війною.
Хіба то не смішно, що беркут
Захищає бандитів?
500 долларів і він вже себе продає,
Свою сімью, свою Україну.
Хіба таке майбутнє повинно бути у наших дітей?
Чому уряд нічого не робить?
Чому люди повинні боротись?
Чому замість того, щоб працювати та вчитись
Вони повинні вимагать правосуддя?
За що наші хлопці затриманні?
За те що захищають народ?
Хто відповість на ці запитання?
Мені лиш 15,
Але я не хочу,
Не хочу такої країни,
Як зараз.

Слава Україні!
Героям Слава!


Рецензии