Рiдна душа

Чи знаешь ты чому вона мовчить?
Чи знаешь ти чому не плаче?
Чому свій сум тримає за навісом?
Чому не може нічого спитати?

Тому що біль стоїть їй прямо в горлі.
Тому що сліз не вистачить на це.
Тому що зна, нікому діла до неї нема.
"Тому що марно" - думає вона.

А все це є простіше,
Коли ти не одна.
Коли з тобою поряд є рідна душа.
Коли все-все на світі можливо розділити.
Можливо і погане, і гарне - не біда,
Коли с тобою поряд є рідна душа.

Запам'ятай слова ці золоті,
І намагайся по житті
Не тримати у собі ,усе що є погане і гарне - не забудь
поділитися с душею, рідною твоєю.


Рецензии