Ти мене...

Ти мене бережи:
ніжно-ніжно,
вічно-вічно,
і кордони мої зітри
тихо-тихо і геть непомітно.
Ти мене одну люби:
вірно-вірно,
хоч і це прозаїчно,і лиш так зрозуміємо ми,
що той дощ на початку весни
для нас залишився грішним.


Рецензии