***

Коли здається вже ніяк
і ломить ребра від страшного болю
Не падай духом,
не тепер- ти можеш змінити свою долю!
Коли ні в чому не щастить
і всі сміються над тобою
потрібно зрозуміти лиш одне:
Що ти особа і ти все зможеш!


Рецензии