Вже усе...

Здається уже відболіло,
здається пройшло вже усе,
але пам'ятаю я той понеділок,
коли почалося усе...

Порожні слова,тепер вже пусті обіцянки...
Цілунки,дарунки,набридливий секс...
Усе так красиво було,
а як починалось...
Тепер же ми маєм нажаль не хеппі енд!

Здається відплакала,
здається забула,
а серце все рівно болить,
і навіть ось той понеділок
із ран моїх досі кровить.


Рецензии