Жити там...

Де сонце сідає на півночі,
Де ніч міняється з днем.
Де чужі не блистять очі,
А горять лиш чорним Вогнем.

Де самотність рятує від втрати,
Де в серця прийшли холоди.
Де інші не зможуть слів правди сказати,
Забуваючи про минулі, жахливі сліди.

Де Море прямує за мною,
Де словам підкоряється Небо.
Де я повелитель  собою,
Снам своїм скажу «не треба».

Де Вітер є вічним другом,
Де з душею матері Земля.
Де знову пройдусь з новим кругом,
І знову тебе там нема.
І знову залишилась сама.
06.08.2015.
14:45.
Під музику : Tarja Turunen – Oasis


Рецензии