Рухайся до мрiй

Сумління подих в тишині
Це ти, лишивсь на самоті…
Думки тобі не дають спокою
Про розвиток ти мрієш, а з тобою
Крокують поруч безліч душ
Що як пожовклий паперу аркуш
Тліє від спраги до дій.
Пусті, без написів чорнил-мрій.
Де-не-де видно книг цілі кіпи
Стали Пусті довкола, просять пити,
Дадуть їм штампу печатки сухі
Вони й радіють собі на самоті.
Не варто топтатись на місці
З відбиттям на пустому листі.
Потрібно рухатись вперед
Шукати мрій чорнила, що як мед
Для душ що тягнуться у вись.
Готовий іти? То ділись!
Покажи ближньому дорогу,
Відкрий чистих мрій природу,
Якщо й сам не знаєш це,
То шукай сонце золоте.
Воно промінням молодим і пишним
Проведе тебе шляхом безгрішним.
06.08.15


Рецензии