Да 18-годдзя дарагой дачцы

Гады бягуць, бацькі старэюць.
Жыцце - не поле перайсці.
Жадаем мы на гэтым полі
Усе патрэбнае знайсці.

Каб слез не ведала ніколі,
Не забывала ты пра нас.
Жадаем мы шчаслівай долі
У гэты нестабільны час.

Няхай заўседы побач будуць
Каханне, шчасце і спакой.
Бацькі ніколі не забудуць
І сэрцам вечна мы з Табой.

1993г.
г.Гродна.


Рецензии