Дзяц нства

Часта я дзяцінства ўспамінаю.
Гэта летняя ў жыцці пара.
Толькі сонца на расе зайграе,
Выбягаў насустрач я з двара.

І прабег нялегкія дарогі,
Не прабег, а птушкай праляцеў.
Гаварыла маці:
    "Не спаткніся, даўганогі!"
Як цяпер вярнуць дзяцінства я хацеў!

1972г. в.Харава,
Пружанскі раен.


Рецензии