Налий любовi...

Струмок мого життя - незмірна мить -
Безмежна, нескінченная безодня...
Це сміх крізь плач одвічного - "болить",
Це крик натхнення у часи безсоння...

Чи доля то, чи посміявся рок,
Що по житті в намисті смарагдОвім
Несу терновий вЕлично вінок
Й напій любові в кухлі полиновім...

Незмірна мить, немов роса трімка...
Хто ТИ для мене в долі полиновій?
Тебе благаю: з чистого струмка
Налий у серце краплями любові...

Нехай застигне в здивуванні час
І сміх, і плач в моїй одвічній драмі...
Налий любові в келихи для нас,
Давай зіп"єм її в яскравій гамі...

Адже любов - то є життя ковток...
Не хочу вірить в долю і повір"я...
Я знаю: є у небі між зірок
Вівтар любові в величі сузір"я...


Рецензии