тiльки тобi

Я пам'ятаю всі проведені з тобою години,
Всі погляди твої я пам'ятаю.
Я не забуду ні секунди, ні хвилини,
Бо я тебе без пам'яті кохаю.
Ти щастя моє, і ти моя відрада.
Коли ми вдвох, повір, я дуже рада.
Коли ти поруч зі мною,
За руку мене тримаєш -
Знаходжусь у стані спокою:
Якщо я впаду, ти піймаєш.
Ти просто моя мрія,
Мій особистий наркотик.
І наче ейфорія -
Відчути на собі твій дотик.
Лиш тобі присвячуються посмішки мої усі,
І лиш для тебе слоьзи до останньої.
Тільки для тебе запалюю зірки у космосі,
Мабудь це називається кохання.
Ти мій океан,
Глибина, на яку пірнаю...
Цей незрозумілий стан:
Кохаєш, чи не кохаєш.
Коли ти далеко,
Я без тебе страждаю...
Мені так не легко,
Я без тями тебе кохаю...
Ти наче теє небо,
В якому я літаю.
Сподіваюсь, коли-небудь,
Паскудо, ти узнаєш,
Що, як тебе згадаю -
У серці калатає,
Бо я тебе кохаю,
Тварюко, я тебе досі кохаю.


Рецензии