До лiнивих нащадкiв

Може рук у вас немає,
                може голови пусті(?),
що з вас кожний зазіхає
                на батьківські щедрості?

Краще - полюбіть роботу! -
                Є в житті надійна путь. -
Краплі трудового поту
                діамантами стають.


Рецензии