Sen olmayanda

Yaman oyretmisen ozune meni,
Atmisan sevdanin kozune meni,
Sen hesret qoymusan ozune meni,
Yaman darixiram sen olmayanda.

Soruwma halimi,bir hime bendem,
Ureyim ayrilmir dertden huzunden,
Ey yarim sen meni terk eden gunden,
Resmine baxiram sen olmayanda.

Sile de bilmirem gozumnen nemi,
Qelbim ele inledir bir qiriq simi,
Yenede sizlayan kovrek qelbimi,
Yandirib yaxiram sen olmayanda.


Рецензии