Л то 2013

А море шурхоче і ходить
І б"ється з прийдешнім, з отим
З тим нашим, що зараз народить
З тим спільним, що зараз піде

Піде і розвіє по колу,
Всі мапи, дороги й мости.
Над нами лиш зорі і небо.
А доля - всього лиш борги

Чи наші, чи Божі - як вийде.
В сум"ятті буденних хвилин
Я всі погублю твої фрази
Та втримаю пауз бурштин

27.07.2015 - 04.08.2015

Сергею Л, Одессе, и моим 20-и годам


Рецензии