Тепер мати напише

- За домашній твір - "чотири" -
                каже вчителька Людмилі.
Та питає: - Що ж виною... -
                зміст чи вислови невмілі?
- Ні. Міркуєш ти відмінно;
                й виклад - повний грації.
Знову підвели тебе знаки пунктуації.
 Тут Людмила: - Ну тепер мама твір напише..; -
від бабусі і від тата вона "грамотнІша".


                1980 рік.


Рецензии