Кой чыгара алмадын

Кунел кылларыма тиден,
Тиден-тибрэталмадын.
Купме генэ тырышсан да,
Кой чыгара алмадын.
Сихри койлэр кочагында
Тибрэлергэ телэдем.
Мэхэббэт дингезлэрендэ
Йозу иде исэбем.
Йорэгем кабул итми шул
Синен саф хислэренне.
Булэк итэм,телэсэн, бары
Хормэт мэхэббэтемне.


Рецензии