Сагыш

Козге янгыр шакый тэрэзэмне,
Син тугелме диеп сискэндем.
Янгыр белэн куптэн дуслаштык без.
Бергэ коябыз без яшьлэрне.
Синен киткэн юлларына карап,
Керфек какмый утэ тоннэрем.
Коннэрем дэ гел болытлы минем,
Гел мон сарган минем кузлэрем.
Берэр вакыт басылырмы икэн
Эрну-сагыш тулы йорэгем.
Йорэктэге яра тирэнэя бара,
Тозэталмый вакыт дигэнен.


Рецензии
Аллаһы тәгалә барыбызга да түземлек бирсен!

Фания Фаррахова Тухватуллина   13.08.2015 23:51     Заявить о нарушении