Чэем тэмле, эч кенэ

Мэжнун кайтуга тиз генэ
Аклы алъяпкыч ябып,
Коймак пешердем чэйгэ дип,
Шикэр,ванилин салып.
Э ул инде урамда ук
Сизгэн коймакнын исен,
Шуна ашыгып ойгэ кергэн,
Тизрэк чэй эчэр очен.
Чэем тэмле,эч кенэ.
Керсен егэр, коч кенэ.
Мактап жибэрсэн бераз,
Остэл коймаксыз тормас.


Рецензии
Коймак белән чәй эчәсе килеп китте.

Фания Фаррахова Тухватуллина   13.08.2015 23:48     Заявить о нарушении