А за вiкнами така порожнеча

А за вікнами така порожнеча,
Сонце ріже руки і стіни,
Відвернутись немає від кого,
Наче люди стоять у порога.

Просить хліба сліпий сирота,
Копійки розлетілись навколо,
Посивіла уже голова,
Задзвеніла тяжко струна.

Мати голову схиляє і плаче,
Син лежить і нічого не каже,
А на серці туга така,
Порожнеча, порожнеча глуха.


Рецензии
Так, Ви праві.....

Ли Чень Дао   05.08.2015 21:22     Заявить о нарушении