Нелюба моя

Від ознобу очей, 
коханням обпалених,
 
...відпрявши,
 
відсахнувшись від тіла,
що дихало спрагою щастя, 
як боявся,
що – 
раптом – 
підійдеш і притиснешся, 
підійдеш і притиснешся...

Нелюба моя.   

* * *   


Від ознобу очей відсахнувшись

Від ознобу очей, 
любов'ю обпалених

...відпрявши,
 
відсахнувшись від тіла,
що дихало
потягом пристрасті...

Як боялася я...
 
Ось,

підійдеш та притиснешся,
підійдеш
...та 
...притиснешся. 

Нелюб.

...Мій


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.