03. 11. 2014

Залишся у сердці назавжди моєю слабиною,
Пройдемо крізь щастя та горе,
Ми разом з тобою,
Тепер по коліна нам будь-яке море.

Як же я хочу до тебе,поближче.
В поцілунках,обіймах твоїх потонути.
Немає за тебе нічого дорожче,
Весь час лиш за тебе можу думати.

В думках моїх оці рідні очі,
Які зводять весь час мене з розуму.
Без них немає темнішої ночі,
Раз і назавжди оце зрозумій.


Рецензии