О Мати Благая

О Мати Благая,
Сколько же молитв за Нас,
Что бы не настиг Наш час,
Радуется Пречистая Твоему Образу глаз,
Пусть славит Тебя веками Наш глас,
Заступница Наша, православных окрас,
Греха разрушение, Наше очищение,
Моление грешных прими,
Скорби и Болезни уйми,
Цвет нетления Едина Всепетая,
Светлая, молениями нашими согретая.
Не остави Нас ангелов великолепие.


Рецензии