Iлюзiя життя

Ілюзія життя

Ніхто не знає, скільки будем жить,
Ніхто не вірить в те, чого немає…
Ілюзію життя нам не створить,
Бо час на нас ніколи не чекає.

Бо ми живемо, сповнені надії,
Щасливих дум, великих поривань,
Коли самі ми розбиваєм мрії
Об схил своїх переживань!

Й коли не зможеш вгору знов піднятись,
Щоб далі свій вантаж нести, –
Не варто, милий друже, зупинятись!
Потрібно прямувати до мети!

Отож я вам лиш хочу нагадати:
Життя прожить – не поле перейти.
Ніхто не зміг час наздогнати,
Проте лиш ви зуміли віднайти

Жертовність власною душею
Заради іншого щасливого життя!
Ви вклали всі чесноти в цю ідею…
Тоді хіба ж не в цьому сенс буття?!


Рецензии