Чужi казки

Ми віримо лише в чужі казки!
Ми маємо несправжні сподівання!
Брехливі та оманливі думки –
Породження нестримного бажання.

А іноді здається, що цей світ –
Макет давно несправджених надій,
І пройде не один десяток літ,
Й загинуть сотні недитячих мрій!

І мушу я сказати, щоб відчули
Всі люди фальш в своїх словах.
Ви тут жили, ви бачили і чули…
Так подивіться ж, що у вас в очах!


Рецензии