Не ми останнi i не першi з нас...

Не ми останні і не перші з нас
За боротьбу у чесність перемоги,
За вірність щастю й за майбутніх нас,
І за нездолані прекрасністю тривоги.

Не ми й не тіні учорашніх днів,
Не ми майбутні, бо немає й досі
Прозорості чиїхось ніжних слів
І святості, якої й не попросять.

То що ж ми маємо, зламавши сизі мрії
Посеред ницості зруйнованих ідей?
Лише загублені, знедолені надії
І чисті душі не зневірених людей.


Рецензии