О Кобзарю!

Вірш написаний ще в школі :)

О Кобзарю! Ти – Корифей народу,
Якого  вів  через знедолені роки,
Задля якого виборов свободу –
Тебе ми увінчаєм на віки!

Нехай  усі  склоняться пред тобою –
Для нас немає вічних перешкод.
Схилю і я своє чоло Герою,
Який досяг невидимих висот.

Який підняв на ноги Україну
І в серці нашу віру возродив.
А уквітчавши нашу Батьківщину,
Він вільною Її навік зробив!


Рецензии