Цей день чудовий, чарiвний!

Цей день – чудовий, чарівний!
Такий чудовий!
Мій Світ сміявся, молодів!
Сміявся знову!

Мій Світ світився і співав!
Він знов світився!
Неначе з болем забуття
Не він ріднився…

Тепло звучало! День такий,
Що все звучало!
Хилилось Небо до Землі –
Земне вітало…

Життя раділо навкруги!
Життя раділо!
Любов зростала у Душі…
Єство Любило…

04.08.2015


Рецензии
Справді.... Оптимістичний і світлий вірш. Сподобалось.

Ли Чень Дао   05.08.2015 21:27     Заявить о нарушении
Дякую!
Хай Світлим буде і Ваш День!
Найсвітлішого!

Катерина Жебровська   06.08.2015 11:23   Заявить о нарушении