Думки

Можна зробити безліч кроків в забуття,
І знехтувати долею навіки,
Можна спаплюжити дароване життя,
Не помічаючи у вчинках інших ліки.
Краще ж обрати сторону бійця
І мужньо побороти негативне,
І з вірою в щасливе майбуття
Піднятися з колін і бути сильним!
Не варто вірити в  безпомічність буття,
Як і в стосунки, що не мають вороття…


Рецензии