мить

Гарне літечко уквітчане-
 піснею плине ніжною
там, де зустічались колись..

 і лиш вітер квіти
 памяті
 колише
 на мить..

Гарне поле-
літом вбране-
нам на радість
і любовь
до рідної
Землі-
..низенько
вклонись
на мить
і Вічність
відчує
кохання твоє !


Рецензии