Пра клуб

Добры клуб у нашай весцы -
Вялікі, раздольны.
Людзі не бываюць тут,
Лектары - ніколі.

Рэдкі госць у нас кіно -
Раз на год бывае.
Праз разбітае акно
Вецер павявае.

Добры Шэршань, прыляці
У наш клуб калгасны.
На яго ты паглядзі,
Хутчэй, калі ласка.

Шэршань, ты дапамажы
Моладзі ўсей вескі.
А загадчыка ўжалі
Сваім джалам вострым.

1964г.
в.Скорцы Пружанскага раена.


Рецензии