Восень

Ўсе неба хмарамі заслана,
І дрэвы голыя стаяць.
Асірацела і паляна -
Дзяцей тут болей не відаць.

Высока ў небе роўным клінам
Ляцяць у вырай журавы.
Ляцяць, курлычуць між сабою -
Шкада ім роднае зямлі.


1964г.
в.Скорцы Пружанскага раена.


Рецензии