Фарбы

Пра мяне гавораць:
чалавек я добры.
і ня маю крыўды
да сваіх сяброў.
я збіраю фарбы,
намалюю шпарка:
тое, што кахаю,
бо не хапае слоў...

Дзякуй мама за цяпло!
за то, што дала жыццё.
ты на карціне побач мяне,
а ў руках трымаешь кветкі -
гэта я іх падарыў цябе.

Намалюю татку!,
і свайго маленькага братку.
сябра Дімку, з котам Фімкай.
і суседа Кольку,
з яго жонкай -
прыгажуняй Волькай.

Намалюю дрэвы,
а на іх каб птушкі пелі.
захад чырвонага сонца!
і ў рэчцы адлюстраванне яго,
што льецца бясконца.

А маё небка будзе сінім!
небачны ветрык гоніць белыя воблакі...
я ўзлятаю разам з імі!
усё гэта, намалюю розна каляровымі
фарбамі сваімі!


Рецензии