В дстань

Між нами відстань,
Й що з того?
ЇЇ чомусь не помічаю!
Вже другий рік, 
Я кожень день
Лиш тебе поруч уявляю...
У сні та наяву 
Про тебе мрію я!
Одну тебе кохаю...

Колись я знав, слова - пусте!
Та ти мене змінила
Й мого кохання корабель
Підняв важкі вітрила
І вирушив в далеку путь,
У океан бажань...
Звільнила ти мене,
Та я твій раб навіки!
Ти просто знай,
Що поруч я завжди,
Аж поки є на світі ріки..


Рецензии