Як менi казала мати...

Як мені казала мати:
                - Трудимось, поки живі...
Тільки слід не забувати:
                треба ще й відпочивати -
і у всьому міру знати.
                ...Ті занадто ділові,
в кого "вавка" в голові.


Рецензии