Дача з поливом

Я на "дачі з поливом"
                не буваю щасливим.
"Дача" - зветься грайливо
                наш гектарний город...
То дружина хотіла,
                то дружина купила..;
а мене залучила -
                узяла в оборот.

Не слабкий, не ледачий..,
                маю серце гаряче. -
Мої мрії козачі -
                там, де степ, де ліси...
А на цій диво-дачі
                я вже мало не плачу... -
Поливай, небораче, -
                воду з річки носи.

Припиню поливати,
                доплетуся до хати;
не вечерявши, спати,
                наче зомбі, іду.
Ниють ноги і спИна... -
                Вже я - майже руїна.
...Прикупила дружина
                той город - на біду.


Рецензии