П вроку ти там. Присвята

Одною квіткою земля бідніша стала
Одною зіркою багатші небеса...
Й звучить невчасно: "Спи собі сама, кохана
...Але дивитись на небо не одна"

Мовчиш півроку, ні так то не чуєм ми
Немов і сам ти за собою у скорботі
Півроку пишеш, щоб послухати прийшли
Можливо зараз ти якраз в роботі

Півроку вже як топиться мерзенна думка
Й із трепетом виласкує її злий фатум
Невже ота душа не варта поцілунка?
Від янгола хранителя... й сховатись

Коли закрив ти очі - наші враз ожили
Промив їх ледве стерпний дощ сльозами
Півроку в своїм небі між чужими
І хтось поволі загляда на каву

І Бог не слухає попсові ритми точно
І в Царстві теж нікому то не треба
Сьогодні твій концерт і підуть наші хлопці
І зірветься оваціями небо


Рецензии