Украина

Коли настане мир в моїй країні?
Коли усе закінчиться і знову процвіте?
Коли матуся сина знов зустріне?
Коли дочці сльозу з щоки зітре?
Молімо Господа, щоб він зберіг героїв!
Бо прийде мир, поб ємо ворогів.
І заспіваєм ",вічну славу"
Сміливим захисникам наших країв


Рецензии