Народилась в Укра1н1

                Олені Ільченко (Файнер)
Народилась в Україні,
             Переїхали в Ташкент.
Там узбецької вивчала,
             Раптом видався момент!

Погукала Батьківщина,
             Нареченого знайшла!
Їдь додому доню мила,
             Одеситочко моя!

Тай поїхала Олена,
             За коханим в Стольний Град!
З року в рік.... І Королева!
             Збудували з милим рай!

Щасна донечка красуня,
             Дві онучечки, садок!
Вже й турботлива бабуня,
             Слава Богу! Без хмарок!

Я все думаю, навіщо,
             Тебе кликала вона?!
Мабуть доля, не абихто,
             Щоб щасливою була!!!


Рецензии
Мне понравились стихи,
Что желают счастья людям)))

С уважением и пожеланиями творческих успехов

Хаят Харисовна Яхина   06.08.2015 19:04     Заявить о нарушении