***

Чи будем разом ми, чи ні -
Ні ти ні я цього не знаєм,
Тож біль твою у цій весні
Давай з моєю об'єднаєм.

Поклик минулої пори
Мені привидиться з тобою.
І може статись, що вітри
Запахнуть знову нам весною.

І затремтить вогонь свічі
Від перших трелей солов'їних,
І може бути, що вночі
В одну зіллються наші тіні.


Рецензии