Я вдячний долi

Я вдячний долі, що ти є,
Що відчувати мене вмієш,
Життя ти змінюєш моє
І нашим зустрічам радієш.

Прийму сердечний твій порив,
Вдячний за погляд безкорисний,
За почуттів твоїх розлив
І за усмішку променисту.

Від неї радісно кругом
І нам весною пахне знову,
Але в моїй душі розлом,
Бо іншій віддана любові.

Чи зможу знову полюбить -
Нажаль, цього я ще не знаю.
Тоді чому боготворить
Тебе сьогодні я бажаю?..


Рецензии