Квiтка Щастя

Знов люди сперечаються про те,
Де квітку щастя відшукати,
Чи дійсно в липні папороть цвіте,
Вночі на Іванове свято.
Облиште сумнів і на Купала
Ритуальні розпалить вогні.
Квітку щастя мила відшукала,
Вишила її на полотні.
На рушниках минулих поколінь
Не раз я бачив диво-квітку,
Пронизує там ночі бліду тінь
Проміння папороті цвіту.

Закоханим хочу сказать про те:
В ніч на Купала папороть цвіте.


Рецензии