КОМУ ДУШУ?

Живі  совісті  не  мають,

Брехать  звикли,  грабувать.

Мертві  сорому  не  знають

Бо  бездушними  лежать.

Що  ти,  Боже,  тут  утнеш,

Кому  душу  відпаснеш?
          1.08. 2015р., Київ
*Фото  з  Інтернет


Рецензии