Зустрiч з юнiстю

Коли весною заквітують трави
І стежку вкриє килим споришу,
Залишу я усі поточні справи,
З колегами на зустріч поспішу.

Нині і ми вже стали ветерани,
Та в пам'яті студенство молоде.
Ми всі тоді виношували плани
Завжди добро творити для людей.

Було життя у кожного строкате
І рвійний був у кожного політ.
Не зрадили ви клятви Гіпократа
І на землі лишили добрий слід.

Нова доба, в нас інший герб і прапор,
Національні маєм надбання.
Сьогодні ми згадаєм "Alma Mater",
Яка нам щедро віддала знання.

Вшануємо хвилиною мовчання
Тих друзів, що пішли у засвіти,
Виконуємо їхні сподівання
І світлу пам'ять будем берегти.

Традиція створилася роками:
Коли земля розквітне, як в раю,
На стрічу я іду з випускниками,
Мов зустрічаю молодість свою.


Рецензии