На городi у мене...

На городі у мене - суниці.
                А сусідки мої - молодиці;
та - смаглявка, а та - білолиця;
                я вшановую їх, як годиться.
Я вшановую їх, улещаю...
                І по черзі обох навіщаю... -
Назбираю суниць з піввідерця -
                та й дарую від щирого серця.
Білоличка - як біла лілЕя!
                Рад би я покохатися з нею!
А смаглявочка - мов рута-м'ята!
              Як побачу - в душі моїй свято.

Та все менше суниць на городі...
               Що ж тепер даруватиму вроді?
...А щоб ліпше красу вшанувати,
                доведеться-таки... обирати.


Рецензии