Сон

Відчували щастя ми обоє.
Думалось, так буде всі роки.
Доля обернулася бідою
І тебе забрала на віки.

Марними лишились сподівання
І тому моя душа болить,
Адже я хотів, моя кохана,
Щоб змогла мене ти пережить.

Мені сниться земна куля в леті,
Я один ступаю на карниз,
Втриматись не можу на планеті,
Каменем зриваюся униз.


Рецензии