Одна мить

Життя людини - лиш єдина мить,
Та в ній переплелись по волі Бога
Минуле, без якого нам не жить,
Сучасність і майбутнього дороги.

Минуле не вернуть, як плин ріки,
Але без нього не зробити кроку -
Величних предків доблесні віки
Слугують для сучасників уроком.

І сьогодення в пам'ять перейде,
Обернеться минулим для грядущих,
Проте у невідомість прокладе
Дорогу поколінням нині сущим.


Рецензии