Дiд Мороз

Всю ніч бродив Мороз з ціпком,
Натяг дроти, як віжки,
Насипав снігу за вікном,
Покрив поля й обміжки.

Діткам несе мішок надій
Неспішною ходою.
Місячний промінь зимовий
Він ловить бородою.

Перші сніги - красива мить.
Малеча грає в сніжки,
А день лопатами гримить
І прочища доріжки.


Рецензии