Вiчний борг

Мене тут зустрічала мати,
Жива ще ніжність її рук.
Нині стріча родинна хата,
Що теж сивіє від розлук.

Іду знайомими стежками
І відчуваю серцем я:
Тепло натрудженої мами
Ще зберіга рідна земля.

З роками міг я зрозуміти
Мамину велич у житті:
Усіх вела нас на орбіту,
Сама ж лишалась в самоті.

У снах я бачу двір зелений
І матір сиву, дорогу.
За все, що Ви звершили, Нене,
Я буду в вічному боргу.


Рецензии