Тiнь журби

З тих пір, коли моя кохана
Пішла у зоряну блакить,
Лишилась в серці моїм рана,
Яка не гоїться й болить.

Нині думками я в осмуті,
Вогонь душі вже не горить,
І дні минулі не забуті,
Яких, на жаль, не повторить.

Нове разпалюю кострище
Один, в журливій самоті.
Зоря сховалась в попелищі -
Кругом жінки, та все не ті.

Давня любов несе печалі,
Мов напророчив ворожбій.
Не може я забути Галю.
Моє кохання - тінь журби.


Рецензии