Ти не прийдеш

Ти не прийдеш. Колись було інакше…
Колись і ми жили не навпаки!
Я так боялася, боялася… Аякже!
Що ти підеш – і це вже назавжди!

Мені нічого вже від тебе не потрібно –
Минув той час, загинули і ми…
Це ти сказав, що ми тепер не рідні,
Це ти забрав собі мої думки…

Я хочу слухати, як б’ється твоє серце…
І не віддячити нічим тобі за це!
Я хочу так. Життя моє просте.
Пробач за те, що думаю про це…


Рецензии